LOL MONIN, VIITORUL EDUCAȚIEI


Buna ziua prietenului meu! Cu această ocazie voi oferi informații interesante despre proiectul atractiv .Lolcoin
Să examinăm revizuirea de mai jos:
Primul lucru pe care mă simt nevoit să-l las pe cititorii mei să știe despre ce blocaj este vorba și cum poate transforma Educația Globală în mod pozitiv? Majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de tehnologia Blockchain și de modul în care funcționează. Este nevoie de o iluminare globală masivă cu privire la modul în care funcționează această tehnologie, potențialul ei și cum poate revoluționa pozitiv întreaga lume. Educația înseamnă pur și simplu să influențeze cunoștințele generațiilor de la adevărul colectiv. Se bazează pur și simplu pe încrederea instituției Autoritatea de învățare în domeniul cercetării și al predării pe care o reprezintă Grupul de blocuri este pur și simplu o tehnologie distribuită. Ajută la un consens datorită naturii sale. În plus, tehnologia este foarte transparentă, utilizatorii din cadrul lanțului pot valida și descărca diferite registre individuale .. Caracterul uimitor al blocului este că nu poate fi modificat, ci doar permanent. Timp de aproape un deceniu de la lansarea unei albume care definește registrul distribuit P2P Blockchain, care se metamorfozează în prima Cryptocurrency Global, care este Bitcoin. Blockchain va fi foarte eficient în industria educației, deși există o serie de industrii care au adoptat această tehnologie. Există o mulțime de neajunsuri în sectoarele educaționale globale tradiționale pe care Blockchain trebuie să le corecteze. Echipa de învățare online, după ce a studiat toate neajunsurile din spațiul educațional și de învățare tradițional centralizat, a venit cu o soluție durabilă pentru toate aceste deficiențe. Ecosistemul LOL este conceput exclusiv pentru a împuternici lumea să obțină acces la educația de clasă mondială cu ajutorul tehnologiei Blockchain, indiferent de timp, locație .. Spre deosebire de sistemul educațional centralizat, LOL are tendința de a elimina atât de multe bariere și complexități în sistemul de învățare și de a simplifica procesul de învățare prin intermediul pieței descentralizate a materialelor de învățare pentru certificare și testare de la Universitatea Internațională Europeană. LOL își va baza certificarea și trimiterea pe Blockchain și va introduce Testare digitală a personalității prin amprentare prin folosirea Inteligenței Artifice (AI) și a Blockchain-ului pentru înregistrarea datelor.

PROBLEMĂ

Presiunea socială ridicată a determinat unii tineri și profesioniști să surprindă și să meargă la mijloace ilegale și necorespunzătoare obținând calificare educațională. Statutul social, distribuția neuniformă a educației în masă îi determină pe oameni din disperare să facă împrumuturi grele pentru a-și sponsoriza educația și, în cele din urmă, Datorii naționale. Sistemul tradițional de învățare pare foarte scump și face milioane de oameni din întreaga lume să nu aibă acces la educație. Problema asociată unde, când și cum să înveți este o problemă foarte gravă care se luptă cu sistemul educațional tradițional. Un exemplu foarte bun, un britanic care vrea să studieze în America ar trebui să migreze în acea țară pentru a studia. Orarul a fost conceput pentru învățare, el trebuie să se întâlnească întotdeauna cu timpul programat pentru prelegerile lor.

SOLUŢIE

Platforma Lol are atât de multe soluții la problemele care au fost menționate mai sus. Problema este afectarea sectoarelor educaționale la nivel global. Platforma LOL permite cursanților să ia decizii unde, când, cum și ce să studieze, împiedicând astfel educația sistemului Mundane existent și adoptarea unui model de lucru mai mult, care să permită atât utilizatorului cât și sistemului. Platforma LOL Decentralize se bazează exclusiv pe tehnologia blocchain, totul fiind perfecționat cu ajutorul Blockchain și AI. Ecosistemul LOL va permite accesului la educație în masă la nivel global și câștigarea diverselor calificări la un cost foarte accesibil. Lipsa educației este unul dintre motivele pentru care lumea nu sa transformat într-un loc mai bun încă așa cum era de așteptat. Educația joacă un rol vital în viața omului și în societate în general. Educația îmbunătățește viața, încurajează gândirea largă și izvorăște din inovații. Milioane de oameni din întreaga lume nu pot accesa educația de bază datorită capacităților lor financiare. Sistemul ecologic LOL cu soluția lor de economie token va rezolva problema menționată mai sus. În cele din urmă, platforma LOL va reprezenta o piață foarte uriașă pentru elevii care se înscriu pentru cursuri de înaltă calificare, competențe bazate pe competențe și cursuri profesionale, instructori și instructori din întreaga lume, indiferent de timp, bani și locație.

LOS ECOSYSTEM



Repere ale platformei LOL

(i) Monedele LOL sunt jetoane bazate pe Ethereum pe tehnologia blocurilor. este principala monedă în Platforma LOL și activul principal pentru ecosistemul LOL. Acesta poate fi folosit pentru a cumpăra educație digitală pe piață.
(ii) Platforma LOL este compatibilă cu orice dispozitiv. lucrările sale pe aplicații mobile, desktop și tabletă.
(iii) Descentralizat: LOL ca o învățare digitală descentralizată. Piata are diverse surse de venituri.
(iv) LOL Echipa câștigătoare: Lol constă din profesioniști, sunt profesioniști certificați, tehnologi, instructori, instructori, lectori, recrutare și altele.
(v) Live feed-uri RSS: Acesta este un mediu în care știu informații live despre noi cursuri, certificare, consiliere, înregistrare sunt împărtășite publicului.

Concluzie ,

Platforma de educație LOL revoluționează educația cu Platforma digitală de învățare integrată pe sistemul LOL descentralizat. Proiectul LOL este un proiect pe care cred că toată lumea trebuie să o susțină. Platforma a fost dezvoltată de o echipă de experți cu peste 20 de ani de experiență în managementul educației internaționale. Acest tip de proiect trebuie să fie susținut în alte proiecte pentru a face lumea mai bună pentru toți. Educația pentru mase va îmbunătăți lumea. În afară de aceasta, investitorii vor câștiga cote mari din venituri din diversele lor investiții în viitor. Îi recomand tuturor să investească în LOL STO și să facă parte din revoluția uimitoare a acestei lumi și din inițiativa globală. LOL a fost înființată începând cu 1998 cu diferite Campusuri Școlare internaționale, școli de afaceri și Universitatea Internațională din portofoliul lor.





LOL Echipa câștigătoare




LOL Resurse oficiale

Site web : https://loleiu.io
Whitepaper : https://loleiu.io/docs/LOL_STO_WP.pdf
E-mail pentru orice întrebare : info@loleiu.io
Telegramă https : //t.me/joinchat/G1P6Ag0hh6lVrk0pvRx1mA
Twitter: https : //twitter.com/coin_lol
Linkedin : contactați un membru al echipei individuale
Reddi t: https://www.reddit.com/user/EIU-LOL/
Facebook : https://web.facebook.com/EIUParis/

Youtube (i) : https://www.youtube.com/channel/UCN6eh1m0O4GDBN2hNQp33tA

Youtube (ii) :https://www.youtube.com/channel/UCXw0yWz7kkYX8MtVa9EPtww

Youtube (iii) : https://www.youtube.com/user/WellsSchool

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Erosion

TROY

OOOBTC - गेटवे ऑफ क्रिप्टो इकोसिस्टम