CannaCor

Hello everyone, how are you? If you are interested in joining the project, CannaCor you should read information that will help you get information that can help you see your vision and mission
CannaCor și Blockchain Corporation și-au unit forțele pentru a deveni lideri mondiali în cercetarea, cultivarea, procesarea și distribuția canabisului, precum și introducerea tehnologiei blockchain pentru ciclul de viață al canabisului și gestionarea lanțului de aprovizionare. Aceștia încearcă să conducă, să legitimeze și să modeleze viitorul industriei prin crearea celei mai fiabile companii de canabis bazate pe blockchain din lume. Această acțiune include crearea unei întreprinderi unice de creștere și producție a aquaponicii în Lesotho pentru furnizarea pe piața mondială. Acest document conține informații detaliate despre contribuția ambelor părți la această acțiune, inclusiv Oferta inițială de monede (ICO) și modul în care aceasta va afecta performanța acestora.
– CORPORATION BLOCKCHAIN
Echipa Blockchain Corporation se angajează să rezolve probleme în industria canabisului medical și să se concentreze pe implementarea de soluții reale pentru a asigura o creștere stabilă a culturilor de o calitate și cantitate excelentă. Acesta își propune să simplifice ciclul de viață al cultivării canabisului și să ofere soluții precise de lanț de aprovizionare pentru a îmbunătăți trasabilitatea produsului. Blockchain va face acest lucru poziționându-se ca unul dintre primii care a introdus și implementat o combinație de tehnologii Blockchain și Hyperledger pentru a gestiona ciclul de viață medicală al producției de canabis medical și a lanțului de aprovizionare. Principalele domenii de interes sunt managementul ciclului de viață al culturii și gestionarea lanțului de aprovizionare.
– DE CE FABRICUL HYPERLEDGER?
Blockchain consideră că, folosind toate aspectele utile ale Hyperledger Fabric, procesul de urmărire nu va fi doar transparent, dar va avea și toate calitățile care vor face din aceasta cea mai bună tehnologie de urmărire. Hyperledger este cel mai potrivit pentru operațiuni datorită flexibilității oferite. Trecerea de la anonimat la transparență completă și urmărire ușoară este ideală pentru acest proiect.


Întregul proces este împărțit în diferite faze:
Etapa 1 – Managementul ciclului de viață al producției
Prin utilizarea blockchain-ului Hyperledger, putem fi siguri de transparență în urmărirea și urmărirea plantelor de cannabis. Întregul ciclu de viață al producției începe cu transmiterea datelor către blockchain. Prima fază a procesului va viza producția și ambalarea.
Etapa 2 – Managementul lanțului de aprovizionare
Odată ce mărfurile ambalate sunt gata de a fi trimise utilizatorilor finali (în acest caz, comercianții cu amănuntul), acestea avansează în continuare prin scanarea codului QR și a altor verificări de calitate. Toate acestea vor fi actualizate în Hyper Manager imediat ce procesul va începe. Partea finală a acestei etape este momentul în care mărfurile ambalate ajung la magazinele corespunzătoare pentru utilizare viitoare.
– CUM FUNCTIONEAZA?
Moneda CannaCor creată în rețeaua Ethereum.
Criptomoneda CannaCor este vândută publicului printr-un ICO.
Fondurile strânse în timpul ICO vor fi utilizate pentru a construi un obiect pentru cultivarea și dezvoltarea blockchain-ului și a aplicațiilor sale.
Monedele vor fi distribuite participanților în termen de 30 de zile de la ICO.
Următoarele valute sunt acceptate pentru achiziționarea Cannacor Coin: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) și Ripple (XRP).
Consens
Tranzacțiile trebuie scrise în registru în ordinea în care apar, chiar dacă pot fi între diferite seturi de participanți în rețea. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie stabilită ordinea tranzacției și trebuie stabilită o metodă de respingere a tranzacțiilor eronate care au fost introduse în registru din greșeală sau din greșeală
  • PRACTICA BUNĂ DE PRODUCȚIE (GMP) RELATĂ CU CANNABISUL MEDICAL ȘI PRODUSELE LEGATE
CannaCor va lua toate măsurile necesare pentru construirea unei fabrici de cannabis în conformitate cu Bune Practici de Fabricare (GMP). Cerințele privind calitatea, siguranța și eficacitatea vor fi luate în considerare la creșterea, colectarea și prelucrarea plantelor de canabis primare destinate utilizării medicale sau la prepararea medicamentelor care nu sunt sterile pentru canabis.
Cânepa medicinale include:
cânepă
Materiale de canabis
Preparate de canabis
Produse finite de canabis.
funcţii
Caracteristici Trackchain Track și Trace
Blockchain asigură transparența maximă a unei înregistrări de date descentralizate și oferă securitate, transparență, capacitatea de a verifica și invariabilitatea înregistrărilor platformei.
Managementul ciclului de cultivare a canabisului
Blockchain-ul și aplicațiile vor fi utilizate pentru a coordona acțiunile necesare pentru primirea materiilor prime, producția de produse, controlul calității, ambalarea pentru expediere și programele de livrare. Scopul nostru este să măsurăm și să înregistrăm calitatea produselor, producția și productivitatea muncii noastre, pentru a ne asigura că compania creează produse care respectă standardele de calitate.
Managementul lanțului
Lanțul de aprovizionare cu canabis Managementul lanțului de aprovizionare este gestionarea întregului flux de producție a produselor CannaCor – de la plantarea semințelor până la livrarea produsului final către consumator. Pentru a îndeplini această sarcină, CannaCor va crea o rețea de procese care mută produsul de la furnizorii de materii prime la organizații care se ocupă direct cu utilizatorii.
Reglementare și gestionarea conformității
Autoritățile de reglementare au nevoie de informații detaliate despre activitatea cultivatorului de canabis medical: de unde provine produsul, rezultatele testării, o anumită cantitate de producție și distribuție. Scopul nostru este să creăm procese de susținere a informațiilor pe întregul lanț de furnizare și să asigurăm respectarea tuturor cerințelor de reglementare.
CONTRACTE SMART
Hyperledger Fabric Contractele inteligente sunt scrise sub forma unui lanț și sunt numite de o aplicație externă blockchain-ului atunci când această aplicație ar trebui să interacționeze cu evidența. În cele mai multe cazuri, codul lanțului interacționează numai cu componenta bazei de date a înregistrării generale, cu starea lumii (de exemplu, solicitarea acesteia) și nu cu jurnalul de tranzacții. Codul lanțului poate fi implementat în mai multe limbaje de programare. Go și Node sunt acceptate în prezent.
TOKENOMICS
Moneda CannaCor este o monedă ERC20 creată pe blockchain-ul Ethereum. CannaCor a decis să utilizeze Ethereum, deoarece a fost deja acceptat de masă și permite monedei CannaCor să participe la evenimente majore. Ethereum este un blockchain rapid, descentralizat și neschimbat. CannaCor va depune eforturi pentru adoptarea în masă în sectorul canabisului medical oferind soluții care rezolvă problemele de tranzacții transfrontaliere. Ne străduim să oferim soluții pentru lipsa serviciilor bancare și de plată pentru persoanele juridice implicate în cânepă.
DETALII DE MONEDĂ
Moneda CannaCor este un ERC20 bazat pe blockchain Ethereum. ERC20 este un protocol oficial care oferă îmbunătățiri rețelei Ethereum (ETH) și poate fi înțeles ca un standard pentru monedele create pe blockchain-ul Ethereum. Standardul de monede ERC20 facilitează schimbul unei monede ERC20 cu alta, precum și integrarea diverselor monede ERC20 în platforme precum portofele și schimburi blockchain și multe altele.
Jeton de informații
Cod: CANO
Platforma: Ethereum
Tipul de jeton: ERC-20
financiar
Preț înainte de vânzare: 1 CANO = 0.06 USD
Preț IEO: 1 CANO = 0,12 USD
Acceptați: ETH, BTC, XRP
Pălărie moale: 1.500.000 USD
Capacitate maximă: 112,3 milioane USD
Distribuția monedelor
78%: vânzare monede
07%: echipa CannaCor
07%: Echipa Blockchain Corporation
05%: parteneriat strategic
03%: Bounty și Airdrop
Distribuirea fondurilor
30%: în creștere
30%: tehnologie și bază
08%: marketing și afaceri
05%: admin
12%: lichiditate la burse
05%: legal
05%: taxa de schimb
05%: comisioane și taxe
Echipa Cannacor
Hugo: CEO
Peter-Yan: CFO
Peter: COO
Consilier juridic Toby
Recomandări: HR
Yang: consilier tehnic
Seabata: securitate
Frick: Master Gardener
Blockchain Corp.
Gerhard: Fondator
Logan: Inginer software
Ankur: consilier tehnic
Ziua: consilier tehnic
Willy: Consilier pentru îmbunătățiri
Sergey: consilier pentru blockchain și software
Adeniji: consilier
Deepanshu: consilier
Peter Chris Nabida: consilier
Pentru informații și mai exacte, urmați linkul de mai jos:

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Erosion

TROY

OOOBTC - गेटवे ऑफ क्रिप्टो इकोसिस्टम