CARLOS


Problem Nedir
The Guardian'daki bir makale, betonun dünyadaki karbondioksitin% 4-8'ini oluşturduğunu, binalar ise yalnızca Amerika Birleşik Devletleri'ndeki karbondioksit emisyonlarının sadece% 39'unu oluşturuyor. Özellikle, çimento üretim sürecinin en yoğun kısmı olan klinker üretimi sırasında sera gazlarının oluşmasının bir sonucudur. Her bir ton çimento 147 ila 3.500 litre su tüketir ve akut insan ihtiyaçları ile rekabet eder. Bir Mofei Bian makalesi, inşaat endüstrisinden dörtte biri (109 milyon ton) İngiliz atığının geldiğini, ABD'nin 2014 yılında 534 milyon ton inşaat atığı ürettiğini söyledi.

2015 yılında Çin'de inşaat ve yıkım depolama alanları çöktü, sonuç olarak 30 bina yıkıldı ve yaklaşık 80 kişi öldü. İnşaat alanlarından gelen toz solunum problemlerini şiddetlendirir ve görme sorunlarına neden olur. Beton ormanlar ısı adalarının etkilerine katkıda bulunur ve bu nedenle şehirlerdeki sıcaklıkları artırır. Bu, dahili soğutma için enerji kullanımında bir artışa yol açar.

Karbondioksit inkar edilemez şekilde küresel ısınmaya neden olurken, inşaat atıkları toprağı ve suyu kirleterek tarım ve içme için uygun değildir. Ayrıca, inşaat için odun kullanımı, atmosferdeki karbondioksit miktarını azaltmaya yardımcı olan doğal bir kaynak olan orman örtüsünü azaltır.

Cerlos Nedir ?
Hemen hemen tüm durumlarda CERLOS ürünleri, karşılaştırılabilir ürünlere, karşılaştırılabilir ürünlere eşit veya daha ucuz bir fiyat noktasında üstün performans gösterir. CERLOS ürünleri çevreye duyarlı bir şekilde üretilir. Tescilli, düşük maliyetli, düşük enerjili prosesimiz odun liflerini ve tarımsal kalıntıları yeşil bina için yüksek performanslı yapı ürünlerine dönüştürür.

MOXY OID, pazara giriş ürünü olan CERLOS Siding / Cladding'in üretimine başlayarak Ar-Ge'de 22.5 milyon $ 'dan faaliyet gösteren karlı bir şirkete geçerek önemli bir noktadadır. Fonun çoğunluğu (% 60) MOXY OID tarafından CERLOS ürünlerine olan talebi karşılamak için Kuzey Amerika'daki Pasifik Kuzeybatı'da yüksek kapasiteli bir üretim tesisi kurmak için kullanılacak. Yasal, İş Geliştirme ve İdari giderler, toplanan fonların% 10'unu kullanacaktır. Pazarlama ve İş Geliştirme% 10 kullanacak. Araştırma ve Geliştirme, toplanan fonların% 10'unu,% 10 bakiyesi ise konuyla ilgilenmek ve fon yaratma ile ilgili masrafları tahsis etmek üzere tahsis edilecektir. CERLOS Inc, aynı gruba ait Kanadalı İşletme şirketi olan MOXY OID'de% 25 hisse senedi elde etmek için Varlık Destekli Token sunan bir IEO aracılığıyla 20.800.000 ABD Doları artırıyor. Bu yatırım sayesinde, CERLOS Inc'in Token Sahipleri, CERLOS Inc tarafından kazanılan temettülerin% 90'ını alacak. Token teklifi, jetonların da teklifin ardından listeleneceği ve işlem göreceği CGCX.io borsası ile kolaylaştırılmıştır.



Cerlos Nasıl Çalışır ?

CERLOS - yangına, küf, çürümeye ve böceklere karşı dayanıklı, çevre dostu, sürdürülebilir, yüksek performanslı bir yapı malzemesidir. CERLOS dört küresel sorunu çözme arzumuzdan doğmuştur:

(1) tarım / orman atıkları
(2) enerji açığı
(3) tehlikeli yapı malzemeleri
(4) çevresel olarak sürdürülemez malzemeler.

Sonuç olarak, yaşam kalitesini fiziksel, finansal ve çevresel olarak artıracaktır. CERLOS, IEO aracılığıyla bir bağış toplama düzenliyor, böylece CERLOS ürünlerinin ticari üretimi için bir üretim tesisi kurabiliriz. Bize katılmak için yatırım fırsatlarını, stratejik ortaklıkları ve sertifikalı temsilcileri memnuniyetle karşılıyoruz.

MOXY OID, başlangıçta Kuzey Amerika'da Yüksek Kapasiteli üretim operasyonlarını hızlandıran, ardından Avrupa, Latin Amerika ve Asya-Pasifik olmak üzere küresel bir sürdürülebilir yapı ürünleri tedarikçisi olacak. MOXY OID'nin piyasaya sürülen ürün hattı, siding / kaplama / fasya, ardından çatı ürünleri ve ardından panel panoları, rekabetçi, ancak düşük, kontrplak, yönlendirilmiş yonga levha (OSB), orta ve yüksek yoğunluklu sunta (MDF / HDF) yerini alacak ve diğer mühendislik ahşap, fiber çimento, plastik MgO panoları ve alçıpan dahil diğer kompozit ürünler.


MOXY OID'NİN HEDEFLERİ:

1. Patent başvuruları.
2. Kuzeybatı Pasifik'te yüksek kapasiteli bir üretim tesisi kurmak için bir saha seçin. Sahada demiryolu ve karayolu ulaşımı olmalıdır. Tesis, malzemeleri içeri ve dışarı alabilmek için 10 ila 20 dönümlük bir alana sahip 60.000 ila 80.000 feet kare olmalıdır. Başlangıçta mülkleri ve binaları kiralamayı tercih ediyoruz.

3. CERLOS ürünlerini yapı malzemesi topluluğuna pazarlamak için geleneksel ortamların kullanılması.

4. CERLOS ürünlerini ev ve bina sahiplerinin dikkatine sunmak için influencer pazarlamasını kullanın.

5. CERLOS ürünlerini kullanmak ve tanıtmak üzere eğitilmiş güçlü bir bölgesel ve ulusal satış gücü oluşturmak amacıyla CERLOS Sertifikalı Temsilciler programını tanıtın.
GÜNCEL YAPI MALZEMELERİ

2017'de yangın nedeniyle sadece ABD'de tahmini 23 milyar dolarlık maddi hasar meydana geldi, bu sayı Kuzey Kaliforniya'daki yangınlarda 10 milyar dolarlık bir zararı içeriyor. Bu yangınlar 3.400 sivil yangın ölümüne, 14.670 sivil yangın yaralanmasına neden oldu. 2017'de her 2 saatte bir ve 34 dakikada bir sivil ölüm ve 2017'de her 36 dakikada bir sivil yangın yaralanması oldu. Bir yapıda 63 saniyede bir oranında yangın meydana geliyor ve 88 saniyede bir ev yangını meydana geliyor.

Termitler ve kemirgenler en yaygın yapı malzemelerini yapısal kirişlerden siding / kaplamaya kadar yok eder. ABD yıllık haşere kontrol maliyetleri yılda 10 milyar dolara yaklaşırken, dünya genelinde bu rakam çok daha yüksek. Böcek hasarını önlemeye çalışan milyarlarca maliyete ek olarak, koruma genellikle çocukları, diğer hayvanları ve nihayetinde insanlığı tehlikeye atan toksik kimyasallara dayanır.

Ahşap ve alçıpan evlerdeki nemi tutabilir ve küf veya küfü besleyebilir. Bir inşaat ekibi bir evi tamamlamadan önce, ahşap genellikle neme, yağmura, donmaya / çözülmeye, güneşe ve hatta karlara maruz kalır. Sonunda küf hasarı, duvarların ve yapısal bileşenlerin yırtılması ve değiştirilmesi gerektiği ölçüde bir eve nüfuz edebilir. Çocuklar ve daha büyük yetişkinler özellikle küf maruziyetinden kaynaklanan solunum yolu hastalıklarına duyarlıdır.

Ölüm ve yıkıma ek olarak, mevcut malzemeler çevreye zarar vermektedir. Yaygın olarak kullanılan yapı malzemelerinin çoğu siyanür gibi toksinler içerirken, diğerleri kansere neden olan bilinen silikalar içerir. Kullanım ömrünün sonunda çok sayıda diğer yapı malzemesi tehlikeli atık olarak kabul edilir. Bu malzemelerin büyük ormansızlaşmaya katkıda bulunmasıyla birlikte, kaynakları tüketirken daha fazla kullanılamaz atık yaratıyoruz.

● Web sitesi: https://cerlos.io/
● Telegram: https://t.me/moxy_cerlos
● Teknik inceleme: https://cerlos.io/wp-content/uploads/2020/01/Cerlos_Whitepaper_v3.pdf
● LinkedIn: https://linkedin.com/company/moxyoid/
● Twitter: https://twitter.com/Moxy_CERLOS
● Facebook: https://www.facebook.com/MoxyMakesCerlos/
● Instagram: https://linkedin.com/company/moxyoid/
● YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC-aWkf565-blgwQOo8AnhzQ
● Medium: https://medium.com/@moxy_cerlos

Author : ngkas.street

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Erosion

TROY

OOOBTC - गेटवे ऑफ क्रिप्टो इकोसिस्टम