ΖΑΧΑΡΟΛΗ

όλοι, αυτή η νέα ανάρτηση που θέλω να παρουσιάσω σχετικά με το έργο. Ένα πολύ ενδιαφέρον και καλό ζαχαρούχο που είναι και για περισσότερες λεπτομέρειες ας πάμε στην ακόλουθη συζήτηση:

#DeFi #BSC
Η ολοένα και πιο εξελιγμένη τεχνολογία διευκολύνει την επικοινωνία. Συμφωνώ? Φανταστείτε, υπάρχουν τόσες πολλές εφαρμογές με ενδιαφέροντα και ποικίλα χαρακτηριστικά που μας υποστηρίζουν να επικοινωνούμε και να αλληλεπιδρούμε άμεσα. Ξεκινώντας από σύντομα μηνύματα, ανταλλάσσοντας φωνές μέχρι να συναντηθούμε απευθείας μέσω βίντεο. Και φυσικά, είμαστε ήδη εξοικειωμένοι με την εφαρμογή βιντεοκλήσεων στην εφαρμογή ζωντανής ροής.

Σχετικά με το SUGARLIVE

Το Sugarlive είναι μια εφαρμογή κοινωνικών μέσων που βασίζεται σε ένα κοινωνικό δίκτυο βίντεο ζωντανής ροής που περιέχει περιεχόμενο βίντεο που είναι διασκεδαστικό και έχει πολιτιστικές αξίες στην Ινδονησία.

Οι δημιουργοί περιεχομένου και οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς στην Ινδονησία από όλο τον κόσμο μπορούν να διαδώσουν νέο περιεχόμενο που θα μεταδοθεί ζωντανά στο Sugarlive. Λάβετε υπόψη ότι το Sugarlive είναι μια πλατφόρμα ζωντανής ροής, έτσι ώστε οι δημιουργοί περιεχομένου και οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να αλληλεπιδρούν άμεσα με τους θαυμαστές τους σε ολόκληρο το αρχιπέλαγος. ακούστε σχόλια, λάβετε σχόλια και φυσικά εκτιμήστε. Η αμφίδρομη αλληλεπίδραση μεταξύ του ειδώλου και των θαυμαστών τους πραγματοποιείται ζωντανά σε κάθε εκπομπή Sugarlive.


ΖΑΧΑΡΗ ΖΩΝΗ

Ως μια εφαρμογή που έγινε από τα παιδιά του έθνους, η Sugarlive θέλει επίσης να κάνει την Ινδονησία υπερήφανη στον διεθνή κόσμο. Θέλουμε να παρέχουμε ευρύτερο χώρο έκθεσης για τον πολιτισμό, τις τέχνες και τον τουρισμό της Ινδονησίας, ώστε να γίνει ακόμη πιο διάσημο στα μάτια του κόσμου.


SUGARLIVE Αποστολή

Θέλουμε να είμαστε ένα μέσο για την κάλυψη των αναγκών επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης των σημερινών γενικών γενεών. Ταυτόχρονα, θέλουμε να γίνουμε ειδικά κοινωνικά μέσα για ψυχαγωγία για τη σημερινή γενιά. Ως εκ τούτου, θα παρέχουμε πλήρη υποστήριξη στους τοπικούς δημιουργούς περιεχομένου για να μπορούν να δημιουργούν δημιουργικό περιεχόμενο τυπικό της τρέχουσας γενιάς της Ινδονησίας, το οποίο είναι ενημερωτικό, διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό και το πιο σημαντικό. Πολύ Ινδονησιακά.

Τα χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής επιτρέπουν στους χρήστες στην Ινδονησία να παρέχουν σχόλια, ψηφιακά βραβεία και να ακολουθούν τους αγαπημένους τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς.


Ποια είναι τα οφέλη από το να είσαι επίσημος οικοδεσπότης Sugarlive;

Το πλεονέκτημα του OH Sugarlive είναι ότι όταν είσαι ενεργά συνδεδεμένος κάθε μέρα, θα πληρώνεις / μισθό Έτσι η Sugarlive θα σας πληρώσει όταν εγγραφεί ως Επίσημος Φιλοξενούμενος.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνετε επίσημος οικοδεσπότης της Sugarlive;
Έχετε ταλέντο και διορατικότητα

Αυτοπεποίθηση
Έχετε μια ταυτότητα και ένα βιβλίο ταμιευτηρίου
Και πρέπει να ακολουθείτε τους κανόνες του Sugarlive

Τα συνολικά έσοδα της εφαρμογής Sugar Live για κινητά τον Νοέμβριο του 2020 ήταν <5k $, συμπεριλαμβανομένων των $ 5k για εφαρμογές iOS και <5k $ για εφαρμογές Android. Οι συνολικές λήψεις εφαρμογών για κινητά για το Sugar Live ήταν <5k, συμπεριλαμβανομένων <5k λήψεων εφαρμογών iOS και <5k λήψεων εφαρμογών Android. Το Sugar Live διαθέτει συνολικά 1 εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων 0 εφαρμογών iOS και 1 εφαρμογών Android. Η κορυφαία εφαρμογή τους με κέρδη τον περασμένο μήνα ήταν η Sugar Live και η πιο δημοφιλής εφαρμογή τους ήταν η Sugar Live.


ΠΩΣ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ
Βεβαιωθείτε ότι έχετε BNB στο πορτοφόλι σας
Σετ GAS: 200.000 (Συνιστάται)
Αποστολή MINIMUM 0,05 BNB στο smartcontract μας [0x591562b039a2f363ae397c988c01fedd06e3ace0]
Περιμένετε μέχρι την επιτυχία της συναλλαγής και λάβετε το SLV σας.

Το SugarLive είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής ψυχαγωγίας βίντεο για σύνδεση, αλληλεπίδραση και μετάδοση

Η μέγιστη προσφορά SLV είναι - 100.000.000
Προπώληση - 10.000.000
Τιμή προπώλησης - 1.20000 μάρκες ανά 1 BSC
Τιμή δημοσίευσης - 100000 μάρκες ανά 1 BSC


Ελάχιστη συνεισφορά για το Presale 0,05 BNB.
Μέγιστη αποστολή 5 BNB.
Κατανομή για προπώληση 10.000.000 SLV,
Τιμή 1 BNB = 100.000 SLV.
λάβετε μπόνους 20% στην προπώληση.

Το Pornhub αξιοποιεί τον επεξεργαστή πληρωμών Probiller και η υπηρεσία υποστηρίζει bitcoin (BTC), bitcoin cash (BCH), dash (DASH), ethereum (ETH), ethereum classic (ETC), litecoin (LTC), monero (XMR), nem ( XEM), tether (USDT), tron ​​(TRX), verge (XVG), wave (WAVES) και zcash (ZEC)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

«Το Sugarlive παρέχει μια πλατφόρμα για έκφραση, προβολή ταλέντων, προώθηση επιχειρηματικών προϊόντων και υπηρεσιών, συναυλίες, ανταλλαγή εμπειριών, διεξαγωγή ερωτήσεων και απαντήσεων, επέκταση γνώσεων, κοινότητα, δημιουργία κουίζ βραβείων και πολλά άλλα πράγματα που μπορούν να γίνουν, με μόνο τον ουρανό ως τον όριο."

#DeFi #BSC
ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
Ιστότοπος: https://sugarlive.me/
Κανάλι τηλεγράφου: https://t.me/sugarliveofficial
Twitter: https://twitter.com/sugarliveme
Ομάδα Telegram: https://t.me/SUGARLIVEOFFICIALGROUP

συγγραφέας: ngkas.street


Komentar

Postingan populer dari blog ini

Erosion

TROY

OOOBTC - गेटवे ऑफ क्रिप्टो इकोसिस्टम